Inschrijving

Klik op onderstaande inschrijvingslink om je aan te melden voor het Gaandeweg Tourspel 2024:

GAANDEWEG TOURSPELleeg LET OP: als je je hebt aangemeld verschijnt onderstaande melding:

LET OP: als je je hebt aangemeld verschijnt onderstaande melding:
image.png
Vervolgens kun je gewoon klikken op de gele balk met de tekst “Gratis dankzij promotie” en dan ben je deelnemer. Deze melding heeft te maken met het feit dat je sinds enige tijd normaal gesproken moet betalen ( € 0,99) om aan een poule van Poules.com deel te nemen. Echter omdat wij een samenwerkingsverband met Poules.com hebben geldt dit niet voor deelname aan onze poule.  
 
Bovenstaande staat los van de inschrijvingskosten aan onze poule ter hoogte van € 7,- per lijst (indien je deelneemt met 5 of meer lijsten: € 6,- per lijst). Deze dienen uiteraard wel gewoon voldaan te worden om in aanmerking te komen voor de prijzen. 

 

Uitleg aanmelden bij Poules.com

Nadat je op bovenstaande link geklikt hebt kom je op de website van Poules.com. In dit scherm klik je op de button “Doe mee”. Vervolgens kun je kiezen uit “Registreren met E-mail / Wachtwoord” en “Registreren met Facebook”.  Heb je een Facebook account dan kun je kiezen voor “Registreren met Facebook”. Indien je geen Facebook account hebt klik je op “Registreren met E-mail / Wachtwoord”, in het volgende scherm vul je je gegevens in (voornaam, achternaam, E-mail en een zelf verzonnen wachtwoord) en klik je op “Registreren”.  Als het goed is ben je nu aangemeld bij Poules.com en deelnemer van het Gaandeweg Tourspel. Mocht het onverhoopt niet lukken om je aan te melden dan kun je een email sturen naar tourdefrance.gaandeweg@gmail.com

Er is ook een Poules.com app. Deze is te vinden in de App Store of de Google Play Store. Gemakkelijk te downloaden en zeer gebruikersvriendelijk. Ideaal voor op de tablet, i-pad en/of telefoon. Eenmaal gedownload kun je heel eenvoudig alles van het Gaandeweg Tourspel ( zoals het klassement, de lijsten van alle deelnemers en de prijzen) bekijken!!